,

Καθαρισμός Παραλίας Αγίας Μαρίνας

Η Εθελοντική Ομάδα Wheeling2help προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 11 το πρωί να παρευρεθούν στην γέφυρα της Αγίας Μαρίνας προκειμένου να βοηθήσουν στον καθαρισμό της παραλίας. Η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία διοργανώνεται στο πλαίσιο αφύπνισης του κόσμου για καθαρές παραλίες απαλλαγμένες από πλαστικά. Δηλώνοντας πανέτοιμοι μετά τις προηγούμενες πετυχημένες τους δράσεις στις […]

23 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Η Εθελοντική Ομάδα Wheeling2help προσκαλεί μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 11 το πρωί να παρευρεθούν στην γέφυρα της Αγίας Μαρίνας προκειμένου να βοηθήσουν στον καθαρισμό της παραλίας.

Η υπέροχη αυτή πρωτοβουλία διοργανώνεται στο πλαίσιο αφύπνισης του κόσμου για καθαρές παραλίες απαλλαγμένες από πλαστικά. Δηλώνοντας πανέτοιμοι μετά τις προηγούμενες πετυχημένες τους δράσεις στις παραλίες της Στυλίδας ,των Ραχών, του Καραβόμυλου και της Πελασγίας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του όμως οι δράσεις μας δε σταματούν μιας και οι θάλασσές μας μας χρειάζονται όλο και περισσότερο!
Θέλετε να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της υπέροχης πρωτοβουλίας;
Μετά την επιτυχία και τη στήριξη της σειράς καθαρισμών έως τώρα σε Στυλίδα, Ράχες, Αχλάδι, Καραβόμυλο και Πελασγία, είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα μας δράση την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 11.00 το πρωί στην παραλία Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας.

Σημείο συνάντησης: Γέφυρα

Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε φορείς, σχολεία, ομάδες, μικρούς και μεγάλους φίλους που θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια!

Εμείς θα παρέχουμε τσουβάλια και επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και εσείς να έχετε μαζί καπέλο, νεράκι, αντηλιακό, και χαμόγελα για την υπέροχη πράξη της ημέρας.
ια περισσότερες πληροφορίες :
Χρυσοβέργης Ελπιδοφόρος , 6987757229

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024