“Λαμπάδιασε” BMW εν κινήσει στην Ε.Ο. Τανάγρας – Οινοφύτων

Στο κατάμεστο εθνικό οδικό δίκτυο από τους εκδρομείς του Αυγούστου, χτες το απόγευμα, λίγο πριν σουρουπώσει, 38χρονος άνδρας είδε κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια του. Στο ύψος των Οινοφύτων, στο ρεύμα προς Αθήνα, φλόγες άρχισαν να τυλίγουν το καπό του αυτοκινήτου, “εισβάλλοντας” και στο εσωτερικό του μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτου του. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων έλαβε κλήση για […]

3 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Στο κατάμεστο εθνικό οδικό δίκτυο από τους εκδρομείς του Αυγούστου, χτες το απόγευμα, λίγο πριν σουρουπώσει, 38χρονος άνδρας είδε κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια του. Στο ύψος των Οινοφύτων, στο ρεύμα προς Αθήνα, φλόγες άρχισαν να τυλίγουν το καπό του αυτοκινήτου, “εισβάλλοντας” και στο εσωτερικό του μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτου του.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων έλαβε κλήση για το περιστατικό στις 19:50 της Παρασκευής 2 Αυγούστου, σπεύδοντας άμεσα στο 60ο χιλιόμετρο Τανάγρας Οινοφύτων για να επιληφθεί της κατάσβεσης, με 3 οχήματα και 6 πυροσβέστες. 

Ο νεαρός οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Το μεγάλου κυβισμού όχημά του, μάρκας BMW,  υπέστη ζημιές ύψους 15 χιλ ευρώ, αφού, η μηχανή και το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας “υπέκυψαν” στις φλόγες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024