Ο Αλέκος Καρυάτογλου νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Ο Αλέξανδρος Καρυάτογλου, οικονομολόγος-φοροτεχνικός στο επάγγελμα και συντονιστής της Οικονομικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια αναμένεται ν’ ανακοινωθεί από την Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, ως νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Όπως σας είχαμε γράψει το πρόσωπό του συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επιζητούσε το κόμμα. Να είναι μια υποψηφιότητα χωρίς προσωπικές εξαρτήσεις, με δυνατότητα […]

4 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Αλέξανδρος Καρυάτογλου, οικονομολόγος-φοροτεχνικός στο επάγγελμα και συντονιστής της Οικονομικής Επιτροπής  της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια αναμένεται ν’ ανακοινωθεί από την Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, ως νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Όπως σας είχαμε γράψει το πρόσωπό του συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που επιζητούσε το κόμμα. Να είναι μια υποψηφιότητα χωρίς προσωπικές εξαρτήσεις, με δυνατότητα διείσδυσης σε ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας και ικανός να επικοινωνήσει το κυβερνητικό έργο.

Η ονοματολογία που επικράτησε τις τελευταίες εβδομάδες δεν συμπεριελάμβανε το όνομά του, αν κι εμείς τον είχαμε “φωτογραφήσει” σε μεγάλο βαθμό. Εξετάστηκαν κι οι άλλες τρεις υποψηφιότητες, αλλά ο Αλέξανδρος Καρυάτογλου, ήταν αυτός που δίνει την δυνατότητα να ξαναφέρει την ΝΟΔΕ στην επικαιρότητα και πρωταγωνίστρια στα πολιτικά δρώμενα του νομού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024