Ο Αλέξανδρος Καρυάτογλου ευχαριστεί τους Νεοδημοκράτες

Στην πρώτη δήλωσή του μετά τα τελευταία γεγονότα που εξελίχθηκαν στις εσωκομματικές διεργασίες της ΝΟΔΕ Εύβοιας, προέβη ο προταθείς υποψήφιος πρόεδρος, Αλέξανδρος Καρυάτογλου. Όπως αναφέρει: «Στην πρόσφατη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της παράταξης μας, ο Πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι “οι οργανωμένες δυνάμεις της ΝΔ οφείλουν να γίνουν οι […]

10 Αυγούστου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην πρώτη δήλωσή του μετά τα τελευταία γεγονότα που εξελίχθηκαν στις εσωκομματικές διεργασίες της ΝΟΔΕ Εύβοιας, προέβη ο προταθείς υποψήφιος πρόεδρος, Αλέξανδρος Καρυάτογλου. Όπως αναφέρει:

«Στην πρόσφατη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της παράταξης μας, ο Πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι “οι οργανωμένες δυνάμεις της ΝΔ οφείλουν να γίνουν οι καθημερινοί πολιτικοί βηματοδότες της. Να μεταφέρουν τα μηνύματα της κοινωνίας, αλλά και να επιστρέφουν δημιουργικά σε αυτήν όλες τις κεντρικές μας επιλογές”.

Θέση που συστρατεύομαι απόλυτα και εκδηλώθηκε με την πρόθεση μου να διεκδικήσω την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, μετά την δήλωση παραίτησης του Πέτρου Ποδάρα.

Οι εξελίξεις είναι γνωστές σε όλους με την ανάκληση της παραίτησης του τελευταίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τα επώνυμα και ανώνυμα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, που  στο άκουσμα της υποψηφιότητας μου την στήριξαν ως μια ανεξάρτητη ισχυρή υποψηφιότητα, που θα μπορούσε να υλοποιήσει αυτά που σκιαγράφησε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του κόμματος.

Συντάσσομαι με την κεντρική επιλογή του κόμματος, την παραμονή του Πέτρου Ποδάρα στην θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευβοίας, ανεξάρτητα εάν κρίνω θετικά ή αρνητικά την τελική επιλογή του κόμματος και καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες να την στηρίξουν . Ως κομματική οργάνωση, μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξαναφέρουμε την ΝΟΔΕ Ευβοίας στη θέση που πρέπει να έχει και να υπηρετεί το κοινό συμφέρον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024