, ,

Party Νεολαίας στις Μεξιάτες Φθιώτιδας

Το Δημοτικό Σχολείο Μεξιατών, μια ανάσα πριν την λήξη του  φετινού καλοκαιριού και την έναρξη των μαθημάτων, διοργανώνει Party Νεολαίας το Σάββατο 31 Αυγούστου για να αποχαιρετίσει το φετινό καλοκαίρι και να καλωσορίσει το Φθινόπωρο σε κλίμα γιορτής.Το party θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεξιατών. Είσοδος: 5 ευρώ Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: […]

23 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Το Δημοτικό Σχολείο Μεξιατών, μια ανάσα πριν την λήξη του  φετινού καλοκαιριού και την έναρξη των μαθημάτων, διοργανώνει Party Νεολαίας το Σάββατο 31 Αυγούστου για να αποχαιρετίσει το φετινό καλοκαίρι και να καλωσορίσει το Φθινόπωρο σε κλίμα γιορτής.Το party θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μεξιατών.

Είσοδος: 5 ευρώ

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Στις 31/8 και ημέρα Σάββατο την τελευταία μέρα του καλοκαίρι προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους στο χώρο του δημοτικού σχολείου Μεξιατών για να ξεφαντώσουμε με το δικό μας τρόπο ως το πρωί…. παρέα με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής!!! Στα decks o DJ JOHN T!! Μην το χάσετε σας περιμένουμε όλους….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024