“Σκόρπισαν” στη Λαμία βραχάκια… κοκαΐνης (φωτογραφίες)

Στις τσέπες του κουβαλούσε 29χρονος που κινούταν πεζός στο κέντρο της Λαμίας, ποσότητα  κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες υπό τη μορφή… “βράχων”.   Τον νεαρό εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μετά από σωματικό έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλλαν, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι  αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους […]

17 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Στις τσέπες του κουβαλούσε 29χρονος που κινούταν πεζός στο κέντρο της Λαμίας, ποσότητα  κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες υπό τη μορφή… “βράχων”.

 

Τον νεαρό εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και μετά από σωματικό έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλλαν, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι  αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 7,6 γραμμαρίων.

Αργότερα κι ενώ πραγματοποιούσαν έρευνα στο σπίτι του στην πόλη της Λαμίας, διαπιστώθηκε ότι είχε και συνεργό, μία 26χρονη κοπέλα.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης (σε μορφή βράχου), μεικτού βάρους 53,3 γραμμαρίων,
  • 2 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 1.770 γραμμαρίων,
  • 4 ζυγαριές ακριβείας,
  • νάιλον συσκευασίες, για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών,
  • το χρηματικό ποσό των 5.330 ευρώ, καθώς και
  • φορητό ασύρματο πομποδέκτη.
  • Επίσης, κατασχέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα του 29χρονου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024