Στις 4 Οκτωβρίου το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Ποιος ο διάδοχος Δέρβου

Την ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ολοκληρώνοντας και τη διαδικασία διαδοχής του Κώστα Δέρβου, ο οποίος μετά την αποτυχία εκλογής του στις πρόσφατες ευρωεκλογές, αναμένεται να αξιοποιηθεί σε κομβική θέση του κόμματος της ΝΔ. Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι ο νυν […]

26 Αυγούστου 2019

του/της Newsroom

Την ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, στις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ολοκληρώνοντας και τη διαδικασία διαδοχής του Κώστα Δέρβου, ο οποίος μετά την αποτυχία εκλογής του στις πρόσφατες ευρωεκλογές, αναμένεται να αξιοποιηθεί σε κομβική θέση του κόμματος της ΝΔ.

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι ο νυν αντιπρόεδρος της νεολαίας Παύλος Μαρινάκης, δικηγόρος εκ Πατρών.

Παύλος Μαρινάκης, ο νυν αντιπρόεδρος της νεολαίας της ΝΔ

Τις εργασίες του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ θα ανοίξει με ομιλία του ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα συμμετάσχουν υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ.

Το 12ο Συνέδριο ΟΝΝΕΔ θα διεξαχθεί ειδικότερα στο Metropolitan Expo από 4 έως 6 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την απόφαση διεξαγωγής του συνεδρίου, οι σύνεδροι θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική διαδικασία νομιμοποίησης, στην οποία κάθε υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει τριάντα υπογραφές μελών της οργάνωσης.

Παράλληλα με τη διαδικασία εκλογής προέδρου, οι σύνεδροι θα εκλέξουν επίσης τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024