Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Χαλκίδα

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν χθες απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, πέντε άτομα, για ναρκωτικά. Αστυνομικοί της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνέλαβαν χθες το απόγευμα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 41, 38, 34και 44, γιατί βρέθηκαν να επιβαίνουν σε επιβατηγό αυτοκίνητο και να έχουν […]

15 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν χθες απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, πέντε άτομα, για ναρκωτικά.

Αστυνομικοί της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνέλαβαν χθες το απόγευμα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 41, 38, 34και 44, γιατί βρέθηκαν να επιβαίνουν σε επιβατηγό αυτοκίνητο και να έχουν μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Επίσης, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024