Έκτακτο Ιερατικό Συνέδριο συγκαλεί η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας

Ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητροπόλη Φθιώτιδος ότι την  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Λαμίας, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, το πρώτο έκτακτο Ιερατικό Συνέδριο μετά την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχη κυρού Νικολάου, παρουσία όλων των Κληρικών της Μητρόπολης. Τις εργασίες του  Συνεδρίου θα χαιρετίσει και θα […]

3 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ανακοινώθηκε από την Ιερά Μητροπόλη Φθιώτιδος ότι την  Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Λαμίας, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, το πρώτο έκτακτο Ιερατικό Συνέδριο μετά την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχη κυρού Νικολάου, παρουσία όλων των Κληρικών της Μητρόπολης.

Τις εργασίες του  Συνεδρίου θα χαιρετίσει και θα κλείσει ο Τοποτηρητής της χηρευούσης Ιεράς Μητροπόλεως μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος και θα ωμιλήσει σχετικά με την έναρξη της Νέας Εκκλησιαστικής χρονιάς και θα δώσει τις  Ποιμαντικού έργου που ξεκινά στις Ενορίες μας.

Ομιλητής στο Συνέδριο θα είναι ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Δημήτριος Κατούνης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος θα παρουσιάσει τον τρόπο προσέγγισης της θεματολογίας του κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής μέσα από το βιβλίο «Ουδέν κακόν αμιγές καλού». Ιστορίες του κακού που μας διδάσκουν το καλό.

Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και οι Ιερείς θα προμηθευτούν φάκελο με έντυπο Ποιμαντικό υλικό.

Πέρας προσελεύσεως η 9η πρωινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024