Διαμαρτυρία Ταγκαλέγκα για το «κλείσιμο» του γραφείου Κτηματογράφησης στη Λιβαδειά

0

Την απογοήτευσή του σχετικά με απόφαση της Κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τη διαδικασία κτηματογράφησης στη Λιβαδειά, να προχωρήσει στην παύση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης στη Βοιωτική πρωτεύουσα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπό της Κωνσταντίνο Ζαφείρη.

 

Η σχετική απόφαση ήρθε να υλοποιηθεί μετά την έγκριση 2μηνης παράτασης της διαδικασίας κτηματογράφησης, η οποία όπως σημείωσε ο κ.Ταγκαλέγκας έρχεται να επιβαρύνει με επιπλέον μετακινήσεις τους κατοίκους των Δήμων Λεβαδέων, Αράχοβας – Διστόμου – Αντίκυρας και Ορχομενού, οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων μόνο στο Γραφείο της Θήβας.

Επίσης, ο κ.Ταγκαλέγκας επεσήμανε στον κ. Ζαφείρη ότι με δεδομένο την παράταση υποβολής δηλώσεων και την μέχρι σήμερα μικρή προσέλευση των κατοίκων των Δήμων, η επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες του κτηματολογίου.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση