Λαμία: Είδε να κλέβει τον παππού και τον πήρε στο κυνήγι

Καθημερινότητα έχει γίνει πλέον το άκουσμα της σύλληψης ή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς από Ρομά. Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε το ΑΤ Λαμίας χθες το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στο Παγκράτι Λαμίας όπου δυο νεαροί Ρομά επιτέθηκαν και λήστεψαν έναν ηλικιωμένο άνδρα,. Συγκεκριμένα οι δύο Ρομά είδαν που περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο και αφού τον […]

4 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Καθημερινότητα έχει γίνει πλέον το άκουσμα της σύλληψης ή οποιασδήποτε παραβατικής συμπεριφοράς από Ρομά.

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε το ΑΤ Λαμίας χθες το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στο Παγκράτι Λαμίας όπου δυο νεαροί Ρομά επιτέθηκαν και λήστεψαν έναν ηλικιωμένο άνδρα,.

Συγκεκριμένα οι δύο Ρομά είδαν που περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο και αφού τον έριξαν κάτω και του άρπαξαν την αστυνομική του ταυτότητα και την πιστωτική κάρτα του τράπηκαν σε φυγή. Υπολόγισαν λάθος όμως αφού η πράξη τους έγινε αντιληπτή από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος κατάφερε και ακινητοποίησε τον 19χρονο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Από τους αστυνομικούς τακτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία και του δεύτερου  21χρονου Ρομά, συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024