Η Δήμαρχος Χαλκιδέων στην κλήρωση πρωταθλημάτων ΕΠΣΕ

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας για την κλήρωση των πρωταθλημάτων, παρευρέθηκε χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου για τη συνεισφορά τους στον ευβοϊκό αθλητισμό και τη στήριξη του ποδοσφαίρου και της νεολαίας του νομού μας. Επεσήμανε ακόμη ότι […]

10 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας για την κλήρωση των πρωταθλημάτων, παρευρέθηκε χθες Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Η Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου για τη συνεισφορά τους στον ευβοϊκό αθλητισμό και τη στήριξη του ποδοσφαίρου και της νεολαίας του νομού μας.

Επεσήμανε ακόμη ότι ως Δήμαρχος Χαλκιδέων θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης και προώθησης του αθλητισμού, με διαρκή συνεργασία τόσο με την Ένωση όσο και με κάθε Σωματείο ξεχωριστά, για την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Η Δήμαρχος απένειμε, εκ μέρους της ΕΠΣΕ, το κύπελο ήθους στον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά, ως πρώην Πρόεδρο της Ένωσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024