ΟΑΕΔ:Για την έναρξη αιτήσεων για το εποχικό επίδομα

Αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, ξεκαθαρίζει με δελτίο τύπου ο Οργανισμός διαψεύδοντας πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο για έναρξη των αιτήσεων την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει: Δελτίο Τύπου «Με αφορμή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για «έναρξη των […]

11 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, ξεκαθαρίζει με δελτίο τύπου ο Οργανισμός διαψεύδοντας πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο για έναρξη των αιτήσεων την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δελτίο Τύπου

«Με αφορμή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για «έναρξη των αιτήσεων για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019» και για την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων εργαζομένων, από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού διευκρινίζεται ότι η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου, όπως είθισται κάθε χρόνο. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024