,

Συνεχής η λειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λιβαδειάς και το χειμώνα

Την  Τετάρτη το Δημοτικό κολυμβητήριο Λιβαδειάς γιόρτασε με τον ΑΚΟΛ τον Όμιλο που ουσιαστικά λειτουργεί το κολυμβητήριο στην πόλη μας,την έναρξη της νέας αγωνιστικής  περιόδου του,με μια γιορτή για τα μικρά παιδιά  “επί πισίνας”.Η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Η δέσμευση του Αντιδημάρχου Μάριου Σάκου ,για τη συνεχή λειτουργία […]

12 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Την  Τετάρτη το Δημοτικό κολυμβητήριο Λιβαδειάς γιόρτασε με τον ΑΚΟΛ τον Όμιλο που ουσιαστικά λειτουργεί το κολυμβητήριο στην πόλη μας,την έναρξη της νέας αγωνιστικής  περιόδου του,με μια γιορτή για τα μικρά παιδιά  “επί πισίνας”.Η ανταπόκριση των αθλητών και αθλητριών ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Η δέσμευση του Αντιδημάρχου Μάριου Σάκου ,για τη συνεχή λειτουργία και τον χειμώνα του κολυμβητηρίου χαροποίησε όλους τους παρευρισκόμενους, κάτι που έχει να συμβεί χρόνια στην πόλη αυτή. Μην ξεχνάμε όμως ότι το κολυμβητήριο προσφάτως ανακαινίσθηκε ,ενώ για πολλά χρόνια τον χειμώνα έμενε κλειστό λόγω του υπερβολικού κόστους από την κατανάλωση πετρελαίου που έκανε την λειτουργία του ασύμφορη.

Ο Πρόεδρος του ΑΚΟΛ κ.Αναστάσιος Ακριδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμμετοχή των παιδιών και των γονιών τους στην εκδήλωση έναρξης και θα είναι συνεχώς κοντά στους αθλητές μαζί με τους προπονητές των τμημάτων ,υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών που μετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024