Ειδήσεις από την Βόρεια Εύβοια

Τριήμερες εκδηλώσεις στις 13-15 Σεπτεμβρίου, σε ανάμνηση των εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στην Λουτρόπολη Αιδηψού. Στο επίκεντρο αυτών η φιλοξενία της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Γαλακτοφορούσας, με την υποδοχή της, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και το μυστήριο του Ευχελαίου, την πρώτη ημέρα. Τώρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε ο Όρθρος και ακολούθησε η Θεία […]

16 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Τριήμερες εκδηλώσεις στις 13-15 Σεπτεμβρίου, σε ανάμνηση των εγκαινίων του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στην Λουτρόπολη Αιδηψού. Στο επίκεντρο αυτών η φιλοξενία της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Γαλακτοφορούσας, με την υποδοχή της, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και το μυστήριο του Ευχελαίου, την πρώτη ημέρα. Τώρα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε ο Όρθρος και ακολούθησε η Θεία Λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ενώ την Κυριακή προπορεύθηκαν η Θεία Λειτουργία, αλλά και η Παράκληση στην Παναγία Γαλακτοφορούσα, πριν την αναχώρηση της ιστορικής εικόνας.
  • Μεγάλα παράπονα από παραθεριστές στην Λουτρόπολη Αιδηψού για τα όσα συνέβησαν την ώρα του θαλάσσιου λουτρού τους στον παραλιακό χώρο που καταλήγει ο αγωγός ομβρίων υδάτων της οδού Ομήρου. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζονται, μαζί με τα νερά του στην θάλασσα κατέληγαν και κατάλοιπα εστίασης. Φυσικά αν όσα ισχυρίζονται αληθεύουν, πρόκειται για είδηση σοβαρότατη και πρέπει οι αρμόδιοι να επέμβουν σ΄ αυτό το «έγκλημα» που συντελείται. Κι όλα αυτά τα καταγράφουμε, γιατί τα τελευταία χρόνια πολλά ακούγονται για ανάλογα θέματα στην Λουτρόπολη Αιδηψού και πρέπει επιτέλους να λάμψει η αλήθεια!
  • Χρόνια πολλά και πολλές ευχές από τον Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά, αλλά και υψηλά στελέχη της παράταξής του, στην εορτάζουσα εκπαιδευτικό Σταυρούλα Σπίτσα, σημαίνον μέλος του συνδυασμού «Μαζί για το Αύριο» και με σημαντική δουλειά σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024