Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Θέλουμε Κινηματογραφική Λέσχη στην Λιβαδειά; Κατά  κοινή ομολογία όταν λειτουργούσε,η Κινηματοργραφική Λέσχη,με την προβολή θεματικών ταινιών οι περισσότεροι από εμάς την είχαμε αγκαλιάσει, η αλήθεια είναι πως μας έμαθε τι θα πει κινηματογράφος ,ντοκιμαντέρ και ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί σταμάτησε να υφίσταται. Τώρα αναγνωρίζοντας στο προσωρινό της συμβούλιο κάποια άτομα που υπήρξαν και στην παλιά […]

16 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Θέλουμε Κινηματογραφική Λέσχη στην Λιβαδειά;

Κατά  κοινή ομολογία όταν λειτουργούσε,η Κινηματοργραφική Λέσχη,με την προβολή θεματικών ταινιών οι περισσότεροι από εμάς την είχαμε αγκαλιάσει, η αλήθεια είναι πως μας έμαθε τι θα πει κινηματογράφος ,ντοκιμαντέρ και ειλικρινά δεν γνωρίζω γιατί σταμάτησε να υφίσταται.

Τώρα αναγνωρίζοντας στο προσωρινό της συμβούλιο κάποια άτομα που υπήρξαν και στην παλιά Λέσχη αναγνωρίζω πως το πάθος αυτών των ανθρώπων για το κινηματογράφο δεν έπαψε ποτέ.

Ο κινηματογράφος έχει κάνει άλματα και βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα ντοκιμαντέρ ως ενημέρωση και αποκρυστάλλωση της πραγματικότητας και σε άλλες Ηπείρους με τόσο ρεαλιστικό τρόπο που σου κόβει την ανάσα.Είναι θλιβερό να υπάρχουν τόσα μέσα μεταφοράς της πληροφορίας και εμείς να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια.Ο κινηματογράφος σου ανοίγει τα μάτια ,την ψυχή και βλέπεις καλύτερα,δεν “θολώνει το τοπίο” ,όπως γίνεται  στις ειδήσεις η στο fb.

Όσοι αισθάνεστε την ανάγκη ότι λείπει από την πόλη της Λιβαδειάς και την ευρύτερη περιοχή  η Κινηματογραφική Λέσχη δεν έχετε παρά να συμμετάσχετε ενεργά για την δημιουργία της στην  συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7.30 μμ. στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (Κάδμου & Δαιδάλου).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης (Πρόεδρος, Γραμματέας).
Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
Εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής επιτροπής
Προτάσεις – Συζήτηση
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός, των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το άρθρο 10 του  ισχύοντος καταστατικού. Συνεπώς είναι απαραίτητη η εγγραφή των μελών της Λέσχης και η καταβολή του ποσού των 10,00 ευρώ, που αναφέρεται στο καταστατικό, μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.
Επίσης κατά το ίδιο διάστημα θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή την ελεγκτική επιτροπή.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 8.30 μμ.

Καλούνται όσες και όσοι ενδιαφέρονται για τον κινηματογράφο και την κινηματογραφική παιδεία στην πόλη μας να το δηλώσουν με την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους.

Το προσωρινό Δ.Σ.
Αργυρίου Λίτσα
Διαμαντής Λεωνίδας
Ελευθεριάδου Φοίβη-Αντιγόνη
Καρβούνης Σωτήρης
Χρυσαφόπουλος Κώστας
Περισσότερες πληροφορίες
Λεωνίδας Διαμαντής τηλ. 2261089977 ή 6936053856
Και στο FaceBook «Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς»:
https://tinyurl.com/y6nh47pj
Εγγραφές online:https://tinyurl.com/y33dsh4y
***** Όσοι είχαν γραφτεί στους καταλόγους των ιδρυτικών μελών δεν χρειάζεται να ξαναγραφτούν, πρέπει όμως να καταβάλουν τα 10€.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024