Πρόσκληση στην Εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας Αιμοδοτών στην Άμφισσα

  Σας προσκαλούμε όλους σας την Πέμπτη 19/09/2019 και ώρα 20.00 στην Άμφισσα στην εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ. Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, του Δήμου Δελφών, της Περ. Στερεάς Ελλάδας(Π.Ε.Φωκίδας), του Γ.Ν. Νοσοκομείου Άμφισσας, της Υπηρ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ, του ΕΚΑΒ & […]

18 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

 

Σας προσκαλούμε όλους σας την Πέμπτη 19/09/2019 και ώρα 20.00 στην Άμφισσα στην εκδήλωση Υποδοχής της Φλόγας της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ. Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, του Δήμου Δελφών, της Περ. Στερεάς Ελλάδας(Π.Ε.Φωκίδας), του Γ.Ν. Νοσοκομείου Άμφισσας, της Υπηρ. Αιμοδοσίας ΓΝΑ, του ΕΚΑΒ & του Τμ. Τροχαίας Άμφισσας. Συμμετέχουν μεταφέροντας την Φλόγα της Αγάπης εθελοντές αιμοδότες, μαθητές όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φροντιστήρια, φοιτητές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ), Φορείς, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Πρόσκοποι και Οδηγοί.»

Πρόγραμμα εκδήλωσης Υποδοχής Φλόγας της Αγάπης στην Άμφισσα :

20:00 Υποδοχή φλόγας στο κτίριο Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας μαζί με μαθητές του ΚΔΑΠ Δήμου Δελφών και αιμοδότες.(Θα μοιραστούν μπλουζάκια).

20:15 Έναρξη Λαμπαδηδρομίας από Λεωφ. Σαλώνων προς Πλ.Ησαΐα-Πλ.Κεχαγιά-με τερματισμό στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.

20:30 Άναμμα βωμού – Ομιλία – Χαιρετισμοί επισήμων

Τιμητικές Βραβεύσεις (6) και απονομές μεταλλίων σε 10 νέους εθελοντές αιμοδότες.

Παράλληλες εκδηλώσεις :

 

 

 

Tο Σάββατο 21-9-2019 ώρα 10.00 – 12.00 θα είμαστε στα γήπεδα της ΕΠΣ Φωκίδας, στο Δημοτικό Γήπεδο Άμφισσας και στο Κλειστό “Χρ. Καμπεράκης” όπου θα προπονούνται τα τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ακαδημίας 94, του Αμφισσαϊκού και του Μάκαρου Άμφισσας (μπάσκετ) και θα γίνεται ενημέρωση & εγγραφές εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημίου Πατρών (www.xarisezoi.gr).

Να στείλουμε ένα μήνυμα, να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο Ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου, κάνοντας έναν ανθρώπινο σχηματισμό, την «Αλυσίδα ζωής».

– Την Δευτέρα 23/9/2019 και ώρες 18.00 – 21.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Δελφών στην Πλ. Κεχαγιά θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία μαζί με τους αστυνομικούς της Διεθνής Ένωσης ΙΡΑ-Τ.Τ Φωκίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας.

Συμμετέχουμε όλοι… Κάθε σταγόνα μετράει…

Η Εθελοντική αιμοδοσία είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

21η Σεπτεμβρίου 2019 Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών (WMDA)

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ(www.floga.org)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024