Athens Flying Week: To μοναδικό υπερθέαμα στην Τανάγρα (φωτογραφίες)

Mικροί και μεγάλοι έσπευσαν στο αεροδρόμιο της Τανάγρας για να δουν από κοντά μοναδικές πτήσεις ελληνικών και ξένων μαχητικών, άλματα αλεξιπτωτιστών και εντυπωσιακές «φιγούρες» και σχηματισμούς στη μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας.      Εντυπωσιακές ήταν, όπως αναμενόταν και οι πτήσεις του αεροσκάφους της Ομάδας F-16 «Ζευς» της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, πάνω από τον χώρο […]

23 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Mικροί και μεγάλοι έσπευσαν στο αεροδρόμιο της Τανάγρας για να δουν από κοντά μοναδικές πτήσεις ελληνικών και ξένων μαχητικών, άλματα αλεξιπτωτιστών και εντυπωσιακές «φιγούρες» και σχηματισμούς στη μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας.

 

  

Εντυπωσιακές ήταν, όπως αναμενόταν και οι πτήσεις του αεροσκάφους της Ομάδας F-16 «Ζευς» της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, πάνω από τον χώρο όπου διεξάγεται η Athens Flying Week.

Τους ουρανούς της Βοιωτίας θαύμασαν από κοντά ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο οποίος μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά υποδέχτηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

        

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024