Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Για να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει η συνάντηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ιστιαία, για το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Προσπάθεια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους, ΣΚΑΠΑ, βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημοτική Αρχή, Υγειονομική Περιφέρεια και προσωπικό του Κέντρου. Σε εξέλιξη τα έργα για τη νέα γέφυρα της Τέμπλας. Το ιστορικό γεφύρι αποκτά δίπλα του μια υπερσύγχρονη […]

23 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Για να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει η συνάντηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Ιστιαία, για το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Προσπάθεια απ’ όλους τους εμπλεκόμενους, ΣΚΑΠΑ, βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δημοτική Αρχή, Υγειονομική Περιφέρεια και προσωπικό του Κέντρου.
  • Σε εξέλιξη τα έργα για τη νέα γέφυρα της Τέμπλας. Το ιστορικό γεφύρι αποκτά δίπλα του μια υπερσύγχρονη κατασκευή, που θα ενώνει τη Δυτική Ευρυτανία με την Αιτωλοακαρνανία.
  • Στη δεύτερη φάση οι εργασίες αντιστήριξης του Δυτικού βάθρου για το ιστορικό «γεφύρι του Μανώλη», στην ορεινή Περιφερειακή Ενότητα, επίσης.
  • Αντί αποχαιρετισμού ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με ανοιχτή επιστολή του, αφού αναγνωρίζει ότι «αυτό που είναι σήμερα το οφείλει στους Ευρυτάνες», καταλήγει «εις το επανιδείν, με σημείο συνάντησης την πλατεία Καρπενησίου».
  • Μετά τον Καραβόμυλο για το προσφυγικό, μήπως ανοίγει νέος κύκλος αντιδράσεων σε Θήβα και Οινόφυτα;
  • Η ηγεσία της ΠΕΔ Στερεάς, όπως πληροφορούμαστε, έχει αρκετούς ενδιαφερόμενους. Το Δήμαρχο Δωρίδας, κ. Καπεντζώνης, το Δήμαρχο Καρπενησίου, κ. Σουλιώτη και με προϋποθέσεις το Δήμαρχο Λαμίας, κ. Καραΐσκο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024