Ηλικιωμένοι άδειασαν τις κάβες γνωστής αλυσίδας super market στη Λιβαδειά

Μεσημεριανές ώρες του περασμένου Σαββάτου, σε super market γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Λιβαδειάς, δύο άνδρες επιχείρησαν να κρύψουν στα ρούχα τους μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.   Στην προσπάθειά τους να μην πιαστούν με τα κλοπιμαία στην κατοχή τους, εγκατέλειψαν άμεσα τα […]

23 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Μεσημεριανές ώρες του περασμένου Σαββάτου, σε super market γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Λιβαδειάς, δύο άνδρες επιχείρησαν να κρύψουν στα ρούχα τους μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον υπεύθυνο της επιχείρησης και τράπηκαν σε φυγή.

 

Στην προσπάθειά τους να μην πιαστούν με τα κλοπιμαία στην κατοχή τους, εγκατέλειψαν άμεσα τα μπουκάλια, και μετά από μία μακρά καταδίωξη τελικά ο ένας εξ αυτών συνελήφθη, ενώ, ο συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου διερευνώνται, αναζητείται ακόμα  από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως διευκρινίζεται ο 54χρονος, εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.οι οποίοι διαπίστωσαν ότι νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι είχαν ήδη αδειάσει τις κάβες δύο ακόμα υποκαταστημάτων της γνωστής αλυσίδας στην περιοχή, αφαιρώντας 11 ακόμα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024