,

Μονοήμερη Εκδρομή διοργανώνει ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας, διοργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Κονταριώτισσα Πιερίας . Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πανέμορφη γυναικεία κοινοβιακή μονή η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Ολύμπου στη θέση ‘Παναγία’ […]

24 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας, διοργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Κονταριώτισσα Πιερίας .


Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πανέμορφη γυναικεία κοινοβιακή μονή η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του Ολύμπου στη θέση ‘Παναγία’ κοντά στο χωριό Κονταριώτισσα Κατερίνης . Η μονή ξεχωρίζει για το φυσικό της κάλλος εντός αυτής, αλλά και για την ξεχωριστή της θέση από την οποία ο επισκέπτης μπορεί να δει όχι πολύ μακριά τις καταγάλανες Πιερικές ακτές μέχρι τον Θερμαϊκό κόλπο, τη Νύφη του Βορρά την όμορφη Θεσσαλονίκη και στο βάθος ψυχική ανάσα προς το ‘Αγιο Όρος . Βορειοανατολικά η όμορφη Κατερίνη και Δυτικά τα δασωμένα Πιέρια Όρη.

Το πρόγραμμα ξεκινά με επίσκεψη στην Ιερά Μονή , οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία εφόσον θέλουν να παρακολουθήσουν το τελευταίο μέρος της θείας λειτουργίας ενώ μετά την λήξη της θα ακολουθήσει ξενάγηση και πρωινό καφεδάκι στον ξεχωριστό περίβολο του Μοναστηριού στο οποίο φιλοξενείται και μικρός ζωολογικός κήπος .

Συνεχίζοντας το μεσημέρι θα κατευθυνθούμε προς τον Πλαταμώνα και την πανέμορφη παραλία του για το μεσημεριανό μας φαγητό , ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη κατά την επιστροφή μας στην Πόλη της Λάρισας και το φημισμένο παζάρι της .

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024