,

Στο Υπουργείο Παιδείας για τα κενά εκπαιδευτικών στη Β’Βάθμια Εύβοιας

Για τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό που παρατηρούνται σε σχολεία της Εύβοιας, και ιδιαίτερα στα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού, ενημέρωσε ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης  την υφυπουργό Παιδείας , αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής,Σοφία Ζαχαράκη, ζητώντς να επιληφθεί άμεσα του θέματος. Ο κ. Ζεμπίλης ενημέρωσε αναλυτικά την υφυπουργό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε βασικές ειδικότητες […]

27 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Για τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό που παρατηρούνται σε σχολεία της Εύβοιας, και ιδιαίτερα στα Γυμνάσια και Λύκεια του νομού, ενημέρωσε ο βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης  την υφυπουργό Παιδείας , αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής,Σοφία Ζαχαράκη, ζητώντς να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

Ο κ. Ζεμπίλης ενημέρωσε αναλυτικά την υφυπουργό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε βασικές ειδικότητες που παρατηρούνται ελλείψεις όπως είναι οι μαθηματικοί και οι φιλόλογοι.

Η κ. Ζαχαράκη άκουσε με μεγάλη προσοχή όλα όσα της ανέφερε ο βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύθηκε να επιληφθεί του θέματος, έτσι ώστε να καλυφθούν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών, οι εναπομείνασες κενές θέσεις και να αποφευχθούν φαινόμενα προηγούμενων ετών, όταν τοποθετούνταν καθηγητές ακόμα και μετά το πέρας του πρώτου τετράμηνου της σχολικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024