5ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης “K.Π. Καβάφης” 2019

Η International Art Academy διοργανώνει τον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης “K.Π. Καβάφης” 2019. Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων Διαγωνισμών όπου η Οργανωτική Επιτροπή δέχθηκε πολύ σημαντικά έργα από εξαιρετικούς σύγχρονους ποιητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια σήμερα την Ποίηση ανά τον κόσμο,η International Art Academy προχωράει  με αισιοδοξία στον 5ο Διαγωνισμό,με στόχο να υπηρετήσει με συνέπεια το νέο θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί […]

20 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Η International Art Academy διοργανώνει τον 5ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης “K.Π. Καβάφης” 2019.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων Διαγωνισμών όπου η Οργανωτική Επιτροπή δέχθηκε πολύ σημαντικά έργα από εξαιρετικούς σύγχρονους ποιητές, οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια σήμερα την Ποίηση ανά τον κόσμο,η International Art Academy προχωράει  με αισιοδοξία στον 5ο Διαγωνισμό,με στόχο να υπηρετήσει με συνέπεια το νέο θεσμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές βραβευμένες ποιητικές συλλογές από τους προηγούμενους Διαγωνισμούς,εκδόθηκαν ήδη από γνωστούς εκδοτικούς οίκους.

Στο Διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ενδιαφερόμενος (ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας),με μια ποιητική συλλογή γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.Φέτος ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Διεύθυνσης Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ:  Έκδοση Ποιητικής Συλλογής

Θα δοθούν περισσότερα από 30 Βραβεία.Θα δοθούν επίσης τιμητικά βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και έπαινοι από την International Art Academy σε όλους τους συμμετέχοντες στην Τελική Φάση, ανάλογα με το βαθμό αξιολόγησης των έργων τους.

Θα προκριθούν για Βράβευση στην Τελική Φάση όλες οι ποιητικές συλλογές που πληρούν τα κριτήρια αξιολόγησης.

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σταδιακά στην ιστοσελίδα
http://artsociety.gr/kavafiscom2019.html

Η αξιολόγηση γίνεται με σειρά προτεραιότητας – παραλαβής των φακέλων και γίνεταιμε βαθμολόγηση, με το μοναδικό σύστημα της International Art Academy.Το σύστημα αξιολόγησης ΙΑΑ επικεντρώνεται και προσδίδει πόντους στα θετικά στοιχεία των συμμετεχόντων, επιβραβεύοντας κάθε καλή προσπάθεια, ενώ παράλληλα επισημαίνει και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας κάθε δημιουργού.

Όλες οι πληροφορίες για τον Διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα  

http://artsociety.gr/IAA_Poetry_Competition_K.PKavafis.pdf

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024