Διαμαρτυρία Ταγκαλέγκα για το “κλείσιμο” του γραφείου Κτηματογράφησης στη Λιβαδειά

Την απογοήτευσή του σχετικά με απόφαση της Κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τη διαδικασία κτηματογράφησης στη Λιβαδειά, να προχωρήσει στην παύση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης στη Βοιωτική πρωτεύουσα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπό της Κωνσταντίνο Ζαφείρη.   Η σχετική απόφαση ήρθε να υλοποιηθεί μετά την έγκριση 2μηνης παράτασης της διαδικασίας […]

4 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Την απογοήτευσή του σχετικά με απόφαση της Κοινοπραξίας που έχει αναλάβει τη διαδικασία κτηματογράφησης στη Λιβαδειά, να προχωρήσει στην παύση της λειτουργίας του Γραφείου Ενημέρωσης στη Βοιωτική πρωτεύουσα, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπό της Κωνσταντίνο Ζαφείρη.

 

Η σχετική απόφαση ήρθε να υλοποιηθεί μετά την έγκριση 2μηνης παράτασης της διαδικασίας κτηματογράφησης, η οποία όπως σημείωσε ο κ.Ταγκαλέγκας έρχεται να επιβαρύνει με επιπλέον μετακινήσεις τους κατοίκους των Δήμων Λεβαδέων, Αράχοβας – Διστόμου – Αντίκυρας και Ορχομενού, οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων μόνο στο Γραφείο της Θήβας.

Επίσης, ο κ.Ταγκαλέγκας επεσήμανε στον κ. Ζαφείρη ότι με δεδομένο την παράταση υποβολής δηλώσεων και την μέχρι σήμερα μικρή προσέλευση των κατοίκων των Δήμων, η επαναλειτουργία του Γραφείου Ενημέρωσης στη Λιβαδειά είναι απαραίτητη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες του κτηματολογίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024