Δομοκός: Eορτασμός του Ιερού Ναού Αγίας Ευφροσύνης

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλούν στο διήμερο εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφροσύνης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί ο μετ’ αρτοκλασίας Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ο οποίος κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος πιστών και φίλων της δομής, ενώ την Τετάρτη […]

24 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλούν στο διήμερο εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφροσύνης.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί ο μετ’ αρτοκλασίας Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, ο οποίος κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος πιστών και φίλων της δομής, ενώ την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 από 7:00 έως τις 9:30 το πρωί θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Όρθρος και έπειτα η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.

Ο εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίας Ευφροσύνης, ο οποίος είναι ευγενική χορηγία της Οικογένειας Σκλατινιώτη προς τιμή της αποβιωσάσης κόρης Ευφροσύνης, συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και την ίδια την οικογένεια, οι οποίοι απευθύνουν και φέτος ανοικτή πρόσκληση προς τους πολίτες. Σημειώνεται ότι, ο φετινός εορτασμός έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς πραγματοποιείται ένα χρόνο μετά την απώλεια της αείμνηστης Σταματίνας Σκλατινιώτη, η οποία υπήρξε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα και η οποία διακρίθηκε για την πολυεπίπεδη, πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της προς τη δομή της περιοχής του Δομοκού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024