Ειδήσεις σε τίτλους από την Στερεά

Στην Βόρεια Εύβοια, για σειρά ζητημάτων που έχουν σχέση με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, η γνωστή βιοκλιματική αρχιτέκτονας-μηχανικός και υποψήφια διδάκτωρ στο ΕΜΠ, Αναστασία Τσολάκη. Επαφές με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά… Ο κλειστός υδροβιότοπος – ιδιαίτερο φαινόμενο – στο Μοναστηράκι Φωκίφας, με την υπέροχη παραλία και τη γαλάζια λίμνη, ακριβώς πίσω από […]

16 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Στην Βόρεια Εύβοια, για σειρά ζητημάτων που έχουν σχέση με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, η γνωστή βιοκλιματική αρχιτέκτονας-μηχανικός και υποψήφια διδάκτωρ στο ΕΜΠ, Αναστασία Τσολάκη. Επαφές με τον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοτζιά…
  • Ο κλειστός υδροβιότοπος – ιδιαίτερο φαινόμενο – στο Μοναστηράκι Φωκίφας, με την υπέροχη παραλία και τη γαλάζια λίμνη, ακριβώς πίσω από την ακτή, χωρισμένη με ένα στενό κομμάτι ξηράς, προσελκύει κι αυτή τη σαιζόν το σύνολο των επισκεπτών στο νομό.
  • Η υπόθεση «Τουμπανάρια» της Άμφισσας, που πριν πολλά χρόνια ως κακούργημα απειλούσε τους υπεύθυνους με μεγάλες ποινές φυλάκισης, έκλεισε συνανετικά από τον τότε καταγγέλλοντα με ένα συγνώμη.
  • Το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου, η νεκρώσιμη ακολουθία του γέροντα αρχιμανδρίτη Λαυρέντιου Βουτσά, στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας . Ο πατέρας Λαυρέντιος εκοιμήθει σε ηλικία 83 ετών.
  • Άμεση παρέμβαση από το υπουργείο Εργασίας και τον ΕΦΚΑ, ζητεί το Σωματείο Οικοδόμων Λιβαδειάς, για ελέγχους ανασφάλιστων εργαζομένων, στις οικοδομές της περιοχής.
  • Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, από το απόγευμα 6-9, η ώρα, στα γραφεία επί της οδού Παλαιόλογου 26.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024