Ένας δικός μας από τον Δομοκό σώζει ζωές στην Άνδρο

Έντονη είναι η δράση που αναπτύσσουν οι άνδρες του ΕΚΑΒ πέρα από τις διασώσεις συνανθρώπων μας. Κι όλα αυτά κάτω πολλές φορές από αντίξοες συνθήκες. Στο νησί της Άνδρου βρήκαμε το καλοκαίρι τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ ο οποίος με χαρά διαπιστώσαμε ότι κατάγεται από τον Δομοκό Φθιώτιδας. Πρόκειται για τον Κώστα Αυγέρη, ο οποίος βρίσκεται […]

12 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Έντονη είναι η δράση που αναπτύσσουν οι άνδρες του ΕΚΑΒ πέρα από τις διασώσεις συνανθρώπων μας. Κι όλα αυτά κάτω πολλές φορές από αντίξοες συνθήκες.

Ο Κώστας Αυγέρης με τον υπεύθυνο του Λιμενιού στο Γαύριο

Στο νησί της Άνδρου βρήκαμε το καλοκαίρι τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ ο οποίος με χαρά διαπιστώσαμε ότι κατάγεται από τον Δομοκό Φθιώτιδας. Πρόκειται για τον Κώστα Αυγέρη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί τα τελευταία δέκα χρόνια κι όπως μας είπε αγάπησε τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ήταν τόσο δε γνωστός που δευτερόλεπτο δεν σταμάταγε στη βόλτα μας για να χαιρετίσει κάποιον. Και πως άλλωστε αφού έχει πλούσια υπηρεσιακή και κοινωνική δράση προσφοράς στο σύνολο του νησιού. Το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού ΕΚΑΒ, όπως με τον Αντώνη Περτέση, ένα άλλο άτομο με μεγάλη δράση και προσφορά.

Πρόσφατα μάθαμε ότι μετέφεραν μια ανώνυμη προσφορά απινιδωτή με τον οποίο εξοπλίστηκε το Λιμενικό κατάστημα του Τμήματος του Γαυρίου, μες το οποίο μπορούν να σωθούν ζωές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024