Φθιώτιδα: Δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονο κοριτσάκι

Ο δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών μέχρι και την ηλικία των 11ετών. Στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη […]

25 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Ο δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών μέχρι και την ηλικία των 11ετών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο ποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024