Και το όνομα αυτής Μαρία-Ηλέκτρα

Η εγγονή του συνεργάτη μας δημοσιογράφου Δημήτρη Μήτρου και της Ευαγγελίας Τριανταφύλλη, κόρη του Jesus Fernandez Evia και της Αλεξάνδρας Μήτρου, πέρασε «φαρδιά-πλατιά» το όνομά της στο Δήμο Αμαρουσίου. Το μυστήριο της βάπτισης πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στον όμορφο όρμο των Γιάλτρων, πολύ κοντά στην Λουτρόπολη Αιδηψού (μόλις 15 λεπτά απ’ο αυτή). Οι […]

23 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η εγγονή του συνεργάτη μας δημοσιογράφου Δημήτρη Μήτρου και της Ευαγγελίας Τριανταφύλλη, κόρη του Jesus Fernandez Evia και της Αλεξάνδρας Μήτρου, πέρασε «φαρδιά-πλατιά» το όνομά της στο Δήμο Αμαρουσίου.

Το μυστήριο της βάπτισης πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, στον όμορφο όρμο των Γιάλτρων, πολύ κοντά στην Λουτρόπολη Αιδηψού (μόλις 15 λεπτά απ’ο αυτή). Οι δεκάδες καλεσμένοι, που έφθασαν στο χώρο από ξηράς ή δια θαλάσσης, αφού απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές που πρόσφερε η μικρή, επανήλθαν στη Λουτρόπολη. Εκεί στη «χάι κλας» ΚΑΛΥΒΑ με πλούσια εδέσματα και γλυκές απολαύσεις, του θείου της Παναγιώτη Μουγγρίδη, «γέμισαν» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την ευτυχισμένη βραδιά.

Α, και με το υπέροχο συγκρότημα του Νίκου Αυγερινού, που χάρισε μέσα από το έντεχνο, ρεμπέτικο και παραδοσιακό μας τραγούδι, ην ολοκλήρωση ενός καλοστημένου γλεντιού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ