,

Κλέλια Ρένεση για Manu Chao: «Δεν είναι πατέρας του παιδιού μου αλλά πνευματική μου οικογένεια»

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Facebook ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται άλλων ερμηνειών: «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους» έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook η ηθοποιός αποκάλυψε την δυσαρέσκιά […]

3 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση στο Facebook ήταν ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται άλλων ερμηνειών: «Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους» έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook η ηθοποιός αποκάλυψε την δυσαρέσκιά της ως προς τα αναληθή δημοσιεύματα τα οποία κυκλοφορούν κατα καιρούς με αβάσιμες πληροφορίες ως προς το άτομο της.Έτσι προχώρησε στην δημοσίευση ξεκαθαρίζοντας, φανερά ενοχλημένη “ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού, με τον οποίο δεν είναι ζευγάρι, αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι”.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της:

Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλά να σου πω μια σκέψη.

Δεν μιλώ για μένα συχνά ,ούτε γενικώς ,ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί.Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας.
Άωρα όμως θέλω να σου πω εδώ και καιρό, χρονιά, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ο,τι θέλουν, όπως το θέλουν , αμείβονται γι αυτό και κάπως σαν να παρατράβηξε το καιρό αυτό και θα πέσουμε σε κάνα γκρεμό ( της ανοησίας )

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκάρια φόρες, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον ερωτά της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθηνά, έχω κάνει μυστικούς γάμους ( ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον « καρπό του ερωτά μας» ,όπως το αποκαλούν…χώρια ότι μου έχει αγοράσει και μονόπετρο απο το Παρίσι ..( ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu ,ο ακτιβιστής , ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε ,λέει ,να μου εκφράσει την αγάπη του ???)
Κάνω ,λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like και άλλα τέτοια.
Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες και τις συμπερασματολογίες. Και παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος και τι ταινία θέλουν να δουν γιατί « πουλάει» , αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας και τώρα περιγράφουν και τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω και λίγο παραπάει ..
Συστάσεις:
-Τα διαμάντια δεν μου αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απο τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.
-έχω μόνο Ένα παιδί και αυτό φρέσκο
-ζω στην Αθηνά που και που αλλά γενικώς γυρνοβολάω
-κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο .Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.
-έχω γράψει μουσικές και στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.
-Το Πρότζεκτ « Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει και με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.

Και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης και του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι :
-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβιος μου , ΟΎΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου ,πνευματική μου οικογένεια ,παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.
-κάνω τρομερή ρεβυθαδα ( άσχετο αλλά χρήσιμο)
-η γη είναι στρόγγυλη
Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τα άλλα δεν παίρνω όρκο.
Γι αυτό σου λέω φίλε.. σαν την ασθένεια του συμπεράσματος δεν έχει.. όλοι τα ξέρουν όλα κ τα μοσχοπουλάν με το κιλό..
Παρόλο που πιστεύω πως το πιο τρανταχτό μου παράπονο είναι που κανείς δεν ασχολείται με την Ρεβυθαδα μου.. κρίμας
Φθινόπωρο φίλε ,.. ας φθίνουν οι οπώρες και όχι τα μυαλά μας.. αυτά και το πνεύμα μας πρέπει να μένουν ξύπνια , ότι και να μας πουλάνε..
Φιλώ σε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024