Μεταφορά της θεατρικής παράστασης ¨Οι καρέκλες¨ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού

Λόγω πιθανής βροχόπτωσης την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 η παράσταση μεταφέρεται σε κλειστό χώρο για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων,όπως της αναβολής της. Έτσι η Θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί στη Αίθουσα Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ,που βρίσκεται δίπλα στα ΚΑΠΗ  (Δωδεκανήσου 12) Λιβαδειάς την ίδια ώρα και την ίδια ημέρα. “Οι καρέκλες” θεωρούνται το αριστούργημα του Ιονέσκο […]

17 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Λόγω πιθανής βροχόπτωσης την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 η παράσταση μεταφέρεται σε κλειστό χώρο για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων,όπως της αναβολής της.

Έτσι η Θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί στη Αίθουσα Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ,που βρίσκεται δίπλα στα ΚΑΠΗ  (Δωδεκανήσου 12) Λιβαδειάς την ίδια ώρα και την ίδια ημέρα.

Οι καρέκλες” θεωρούνται το αριστούργημα του Ιονέσκο και ένα από τα σπουδαιότερα θεατρικά έργα του 20ου αιώνα. Είναι μια κωμικοτραγική ιστορία γύρω από την παράλογη συμπεριφορά ενός γέρικου ζευγαριού στην αναζήτηση μιας ουσιαστικής ύπαρξης.

Δυο γεροντάκια, αγαπημένα μέχρι το τέλος της ζωής τους, ζουν λησμονημένα σ’ ένα νησί. Μέχρι την ημέρα που οργανώνουν μια βραδιά και καλούν όλα τα επίσημα πρόσωπα για να τους ανακοινώσει ο γέρος το μήνυμα που νομίζει ότι θα σώσει την ανθρωπότητα.

Στην καθημερινή συμπεριφορά του ζευγαριού ο Ιονέσκο αποκαλύπτει μ’ ένα κωμικό τρόπο όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο και παράλληλα τη δύναμη της αγάπης μπροστά στην κρίση.

Αίθουσα Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Είσοδος: 10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Μαρτίου 2024