Με την παρουσία του νέου Περιφερειάρχη και του νέου Δήμαρχου Λαμιέων πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Σεπτέμβρη ο σχολικός αγιασμός του 3ου δημοτικού Σχολείου Λαμίας.
Σε κλίμα ενθουσιασμού από πλευράς των μικρών μαθητών για την πρώτη τους σχολική μέρα και συγκίνησης για τους μεγάλους που παρακολούθησαν την τελετή του αγιασμού ολοκληρώθηκε η πρώτη σχολική ημέρα της φετινής σχολικής χρονιάς.
Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς, θέλησε με την παρουσία του σε δομή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φθιωτική πρωτεύουσα, να σηματοδοτήσει τη νέα αρχή που αποτελεί και για τον ίδιο η ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην έδρα της Περιφέρειας.
Από τα «πρωτάκια», που θα γεμίσουν για πρώτη φορά τη σχολική τους τσάντα, έως τους μαθητές που ετοιμάζονται για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, το ταξίδι της γνώσης που ξεκινά παραμένει για όλους μας μια μοναδική διαδρομή στη ζωή μας.
Η εκπαιδευτική κοινότητα, οι μαθητές, οι γονείς αλλά και όλοι εμείς κάνουμε σήμερα μια νέα αρχή και με πνεύμα συνεργασίας εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
Μήνυμα προόδου και ενότητας επέλεξε να αποστείλει κατά την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και ο νέος Δήμαρχος Λαμίας, Ευθύμιος Καραϊσκος.
Μαζί με τους γονείς τους, τους συμμαθητές τους, τους δασκάλους τους, σήμερα ξεκινούν ένα ακόμη ταξίδι στη γνώση.
–
Εμείς θα είμαστε μαζί τους να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται.
–
Μαζί για το παιδί… για το κάθε παιδί ! Καλή σχολική χρονιά !!!
Το παρόν έδωσαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης Στερεάς κ. Ελένη Μπενιάτα, οι Αντιπεριφερειάρχης κ.κ. Ηλίας Κυρμανίδη, Ηλίας Σανίδας, κώστας Μουστάκας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος, η. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων,κ. Αμαλία Ποντίκα, οι Βουλευτές Φθιώτιδας κ.κ. Θέμης Χειμάρας και Γιώργος Κοτρωνιάς.
Όλοι τους ευχήθηκαν
“Καλή χρονιά στα παιδιά και καλή δύναμη τους εκπαιδευτικούς τους”