,

ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος 1-1

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο αν και ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικά γκολ αλλά μέτρησε μόνο το ένα. Το 1-0 έγινε στο 69΄με τον Μπεχαράνο ενώ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού χάρη σε γκολ του Αραμπουλι. Για […]

23 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο αν και ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικά γκολ αλλά μέτρησε μόνο το ένα. Το 1-0 έγινε στο 69΄με τον Μπεχαράνο ενώ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού χάρη σε γκολ του Αραμπουλι.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σ. Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60′ Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85′ Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70′ Βασιλόγιαννης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78′ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46′ Παπανικολάου), Αρτσε (67′ Μανιάτης), Αραμπουλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024