Στον Υπουργό Ναυτιλίας ο Γιάννης Μπούγας για το φέρυ μποτ Αιγίου – Αγ.Νικολάου

Την επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής Αιγίου Αχαΐας – Αγίου Νικολάου Φωκίδας ζήτησε από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη ο Βουλευτής Φωκίδας, Ιωάννης Μπούγας, σε συνάντηση που είχαν χτες. Στον Υπουργό παρέδωσε υπόμνημα που υπογράφεται από 4.500 πολίτες, κατοίκους των περιοχών Αιγιαλείας και Φωκίδας, καθώς και την ομόφωνη από 28 Φεβρουαρίου 2019 […]

12 Σεπτεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Την επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής Αιγίου Αχαΐας – Αγίου Νικολάου Φωκίδας ζήτησε από τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη ο Βουλευτής Φωκίδας, Ιωάννης Μπούγας, σε συνάντηση που είχαν χτες.

Στον Υπουργό παρέδωσε υπόμνημα που υπογράφεται από 4.500 πολίτες, κατοίκους των περιοχών Αιγιαλείας και Φωκίδας, καθώς και την ομόφωνη από 28 Φεβρουαρίου 2019 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με την επαναλειτουργία της εν λόγω γραμμής.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα γίνει άμεσα κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για την δρομολόγηση πλοίων, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από πλοιοκτήτη και ότι από την πλευρά του Υπουργείου θα καταβληθεί προσπάθεια για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024