Ειδήσεις σε τίτλους από την Στερεά

Παραίτηση του Ταξιάρχη Κουτρομάνου, από τη θέση αντιδημάρχου Καρπενησίου, με νέο τον Ιωάννη Σβερώνη. Είναι για καλό επιχειρηματικό σκοπό, λέει ο Δήμαρχος, Νίκος Σουλιώτης. Τη σφοδρή αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και του Δήμου Αγράφων, για τις ανεμογεννήτριες στην οροσειρά «Νιάλα», συναντούν τα βαρέα οχήματα στις εργασίες τους, αφού πρόκειται για προστατευόμενη περιοχή. Βεβαίως δεν έχουν […]

4 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Παραίτηση του Ταξιάρχη Κουτρομάνου, από τη θέση αντιδημάρχου Καρπενησίου, με νέο τον Ιωάννη Σβερώνη. Είναι για καλό επιχειρηματικό σκοπό, λέει ο Δήμαρχος, Νίκος Σουλιώτης.
  • Τη σφοδρή αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και του Δήμου Αγράφων, για τις ανεμογεννήτριες στην οροσειρά «Νιάλα», συναντούν τα βαρέα οχήματα στις εργασίες τους, αφού πρόκειται για προστατευόμενη περιοχή. Βεβαίως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι περιβαλλοντικές μελέτες.
  • Δεύτερη απώλεια μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες, στην παραλία της Λουτρόπολης Αιδηψού. Μετά τον 78χρονο, τώρα ένας 87χρονος ανασύρθηκε νεκρός, από παθολογικά αίτια.
  • Σκεφτείτε οι λεκτικές αντιδράσεις να γίνουν πράξη και η ευρύτερη περιοχή Αιδηψού, με Ήλια, Γιάλτρα, Άγ. Γεώργιο, Λιχάδα, να αποσύρει τις καταθέσεις τη από την Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας το κατάστημα έκλεισε στη Λουτρόπολη…
  • Γύρω στις 20 Οκτωβρίου, η Γενική Συνέλευση του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων στη Θήβα. Πρωτεύουσα θέση στις επιλογές μεταξύ των Δημάρχων, φέρεται να έχει ο Θύμιος Καραΐσκος (Λαμίας).
  • Το stereanews.gr έχει πολλούς φίλους και στη Φωκίδα. Μας το δείχνει η Δωρίδα, του Δήμαρχου κ. Καπετσώνη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024