Συνάντηση είχε το σωματείο συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Λιβαδειάς με το Δήμαρχο.

Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού  και  τα οικονομικά προβλήματα του σωματείου των συνταξιούχων ΟΑΕΕ ήταν το επίκεντρο της συζήτησης με τον Δήμαρχο κ. Ταγκαλέγκα ,στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι της επαρχίας Λιβαδειάς την Τρίτη. Συγκεκριμένα ,συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν την Τρίτη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. […]

9 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού  και  τα οικονομικά προβλήματα του σωματείου των συνταξιούχων ΟΑΕΕ ήταν το επίκεντρο της συζήτησης με τον Δήμαρχο κ. Ταγκαλέγκα ,στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι της επαρχίας Λιβαδειάς την Τρίτη.

Συγκεκριμένα ,συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν την Τρίτη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Επαγγελματοβιοτεχνών Επαρχίας Λιβαδειάς “Άγιος Μηνάς”, που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο ότι το Σωματείο θα προσφέρει κάθε στήριξη στο έργο του.

Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι ενημέρωσαν το Δήμαρχο Λεβαδέων σχετικά με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού συγκεκριμένων ειδικοτήτων στο ΕΦΚΑ Λιβαδειάς (παθολόγου και οφθαλμίατρου), καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο τους.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τα μέλη του Σωματείου για την επίσκεψή τους και πρότεινε στους συνταξιούχους να αποστείλουν από κοινού επιστολή στην αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία για την αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024