Δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Λεβαδέων ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα στέγασης του συλλόγου γυναικών Αγίου Γεωργίου

Στην επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών της Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Δήμαρχο Λιβαδειάς που έγινε χθες οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθιξαν το πρόβλημα της στέγασης,μεταξύ άλλων, προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και η πρώην Δήμαρχος Γιώτα Πόυλου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16 Οκτωβρίου. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι […]

18 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Στην επίσκεψη του Συλλόγου Γυναικών της Κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Δήμαρχο Λιβαδειάς που έγινε χθες οι εκπρόσωποι του Συλλόγου έθιξαν το πρόβλημα της στέγασης,μεταξύ άλλων, προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του κάτι στο οποίο είχε αναφερθεί και η πρώην Δήμαρχος Γιώτα Πόυλου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16 Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθεί το ζήτημα στέγασης του συλλόγου.

Ακόμη πληροφόρησαν τον Δήμαρχο Λεβαδέων για την ιστορία και την πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, έκαναν εκτενή αναφορά στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου ο οποίος διοργανώνει ποικίλες ημερίδες, διαθέτει κινηματογραφική λέσχη και χορευτικά τμήματα, και συμμετέχει σε προγράμματα γυμναστικής. Επίσης, προέβαλαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής και την ενεργή συμμετοχή στην κάλυψη αναγκών της στοιχειώδους περίθαλψης, στην ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης, καθώς και στην πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων. Παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί η σημαντική αυτή δράση με την αρωγή του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τις εκπροσώπους του Συλλόγου για την επίσκεψή τους και για την προσφορά τους στην κοινωνική ζωή της Κοινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024