Με Βιεϊρίνια στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Έξι μήνες μετά την τελευταία φορά, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ κανονικά στη Λαμία θα ταξιδέψει και ο Εσίτι. Τέσσερα ονόματα στο απουσιολόγιο του Αμπέλ Φερέιρα. Ο αρχηγός του δικεφάλου του βορρά επιστρέφει στην αποστολή έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας […]

19 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Έξι μήνες μετά την τελευταία φορά, ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ κανονικά στη Λαμία θα ταξιδέψει και ο Εσίτι. Τέσσερα ονόματα στο απουσιολόγιο του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο αρχηγός του δικεφάλου του βορρά επιστρέφει στην αποστολή έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Άντερσον Εσίτι, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα ήταν καθαρή και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Μαουρίσιο έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Οι Φερνάντο Βαρέλα , Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο για ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Αναλυτικά, η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024