Κάλεσμα του προέδρου των Ψυκτικών Βοιωτίας σε ημερίδα για τα φθοριούχα αέρια

Στις 27 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στο Επιμελητήριο Βοιωτίας θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΟΨΕ κ. Πουλιανός για τους νέους κανονισμούς και ειδικά για το Η.Δ.Ε. ( Ηλεκτρικό Δελτίο Επισκευής) Ο κύριος Καλλής Τριαντάφυλλος ως πρόεδρος των ψυκτικών Βοιωτίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους σε αυτη την ημεριδα. Αφορά μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την […]

25 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Στις 27 Οκτωβρίου στις 10:30 το πρωί στο Επιμελητήριο Βοιωτίας θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΟΨΕ κ. Πουλιανός για τους νέους κανονισμούς και ειδικά για το Η.Δ.Ε. ( Ηλεκτρικό Δελτίο Επισκευής)
Αφορά μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή και υποβολή στοιχείων τεχνικών εργασιών επί εξοπλισμού που λειτουργεί με φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου ή ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος.
Σας ενημερώνουμε πως από τις 29/7/2019 ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΝ για την καταγραφή και υποβολή στοιχείων συντήρησης και τεχνικών εργασιών, του εξοπλισμού που λειτουργεί με φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής που συντελείτε και εις ότι μας αφορά.
Πότε το συμπληρώνουμε, ποιοι και κάθε πότε είναι υποχρεωμένοι να το τηρούν, πρόστιμα, νομοθεσία και φθοριούχα αέρια.
Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών κρίνετε απαραίτητη, ώστε να μην υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν μιας κι εγκυμονούν πρόστιμα μεγάλα!
Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν όλοι οι υπόχρεοι του Ε.Κ που έχουν ψυκτικές μονάδες, ανεξαρτήτως είδους και χώρου, σε γενικού αλλά κι υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως: Νοσοκομεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, καφετέριες, μανάβικα, δημόσια κτίρια κ.λ.π.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Σ.Ε.Ψ.Κ.Ε.
Σωματείο Ψυκτικών Ν.Βοιωτίας
Δ. Παπασπύρου 60 – Λιβαδειά
Τ.Κ: 32131 – ΤΗΛ:2261027467
sepske.voiotias@yahoo.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024