Άχρωμος και άοσμος υποψήφιος για ΝΟΔΕ

Όπως σχολιάσαμε και σε προηγούμενο σημείωμά μας, οι επίδοξοι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ στις προσεχείς εκλογές του Απριλίου 2020, φαίνεται να έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Άλλος με ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλος πάλι προερχόμενος εντελώς τυχαία από τον ίδιο πολιτικό χώρο με τον προηγούμενο, αφού έλλειψε παντελώς από πολλές εσωτερικές διαδικασίες, […]

27 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Όπως σχολιάσαμε και σε προηγούμενο σημείωμά μας, οι επίδοξοι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ στις προσεχείς εκλογές του Απριλίου 2020, φαίνεται να έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Άλλος με ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλος πάλι προερχόμενος εντελώς τυχαία από τον ίδιο πολιτικό χώρο με τον προηγούμενο, αφού έλλειψε παντελώς από πολλές εσωτερικές διαδικασίες, παραμένοντας άχρωμος και άοσμος, δεν έχει καταλάβει ότι δεν χαίρει καμίας συμπάθειας στη βάση και τα στελέχη του κόμματος.

Δεν θα αναφέρω για τα υψηλά κλιμάκια, γιατί εκεί τον «χορό» δεν ξέρει να τον χορέψει καθόλου. Μην ξεχνάμε ότι είναι και πολύ καλός χορευτής, με ιδιαίτερη αγάπη στους latin χορούς.

Βέβαια εάν συζητήσουμε για τον πολιτικό του λόγο, δεν τον έχουμε ακούσει, ελπίζουμε να έχουμε την χαρά κάποια στιγμή, γιατί μέχρι τώρα τις ελάχιστες τοποθετήσεις του, δεν τις καταλαβαίνει ούτε ό ίδιος. Η υποστήριξη στα εσωκομματικά προκύπτει από τον γνωστό παλιννοστούντα που αλλάζει τις αποφάσεις του ανάλογα με το που φυσά ο άνεμος.

Όπως είναι τα πράγματα και μιλώντας με πολλά στελέχη του κόμματος, δείχνουν αποστροφή στις εσωκομματικές διεργασίες, καθόσον οδηγούμαστε σε υποψηφιότητες που θα βάλλουν την ταφόπλακα σ΄ αυτό που πρόκειται να παραδώσει ο παραιτημένος πρόεδρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ