Ηλιόλουστη η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου στην Λαμία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η μαθητική & στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας,υπό την παρουσία του υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα,του περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού,του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραϊσκου ,του μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών,αντιδημάρχων και στρατιωτικής ηγεσίας. Η παρέλαση ξεκίνησε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου,ακολούθησαν οι τοπικοί σύλλογοι, τα […]

28 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η μαθητική & στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας,υπό την παρουσία του υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα,του περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού,του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραϊσκου ,του μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών,αντιδημάρχων και στρατιωτικής ηγεσίας.

Η παρέλαση ξεκίνησε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του δήμου,ακολούθησαν οι τοπικοί σύλλογοι, τα δημοτικά σχολεία γυμνάσια & λύκεια της πόλης καθώς και  τμήματα του στρατού των σωμάτων ασφαλείας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 

Πολύς κόσμος συνέρρευσε και παρακολούθησε τον εορτασμό,κυρίως γονείς των νεαρών μαθητών και μαθητριών,πλήθος πολιτών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης σημειώθηκε περιστατικό λιποθυμίας στρατιώτη που βρισκόταν απέναντι από τους επισήμους στον οποίον παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ