Αντικατάσταση σπιτιών σε οικογένειες αιτούντες Άσυλο από την Κ.Ε.ΔΗ.Λ.

Στην αντικατάσταση των παλιών σπιτιών που στέγαζαν του πρόσφυγες στην πόλη μας ,προχωράει  η Κ.Ε.ΔΗ.Λ.,το αρμόδιο όργανο που υλοποιεί το πρόγραμμα “Στέγαση και βοήθεια αιτούντων άσυλο και δικαιούχων Διεθνούς προστασίας”.Ως τις 11 Νοεμβρίου,μπορούν  οι ιδιοκτήτες που διατίθενται να ενοικιάσουν βάση αυτού του προγράμματος τα ακίνητα τους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην αρμόδια Δημοτική επιχείρηση. […]

14 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Στην αντικατάσταση των παλιών σπιτιών που στέγαζαν του πρόσφυγες στην πόλη μας ,προχωράει  η Κ.Ε.ΔΗ.Λ.,το αρμόδιο όργανο που υλοποιεί το πρόγραμμα “Στέγαση και βοήθεια αιτούντων άσυλο και δικαιούχων Διεθνούς προστασίας”.Ως τις 11 Νοεμβρίου,μπορούν  οι ιδιοκτήτες που διατίθενται να ενοικιάσουν βάση αυτού του προγράμματος τα ακίνητα τους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην αρμόδια Δημοτική επιχείρηση.

Συγκεκριμένα:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων καλεί δημότες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή κτιρίου διαμερισμάτων στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Στέγασης και Βοήθειας αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στη Λιβαδειά, να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο της Κ.Ε.ΔΗ.Λ. (επί της οδού Αριστοφάνους, τηλ. 22610 88683 ή στο Δήμο Λεβαδέων 3ος όροφος γραφείο  έως και τις 11/11/2019.
Η ανακοίνωση αναφέρεται σε πιθανές αντικαταστάσεις των ήδη εκμισθωμένων διαμερισμάτων και όχι σε αύξηση του αριθμού των εκμισθωμένων διαμερισμάτων.
Προϋποθέσεις:
1) Τετραγωνικά (κατ’ εκτίμηση): από 60 τ.μ. – 90 τ.μ.
2) Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού (εφόσον εγκριθεί για μίσθωση)
Σχετικά με το ενοίκιο:
Το ύψος του ενοικίου καθορίζεται ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματος, τον όροφο και το έτος κατασκευής.
Η καταλληλότητα των προσφερόμενων κατοικιών, θα ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων και θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό κατάστημα και στα καταστήματα που στεγάζεται η Κ.Ε.ΔΗ.Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024