Βιβλιοθήκη Ιερωνύμου β – Οι υποτροφίες -Η βυζαντινή Μουσική και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (VIDEO)

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρών ,πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019  στα Οινόφυτα Βοιωτίας στην βιβλιοθήκη του Ιερωνύμου του β’ παρόντι και του ιδίουκ.κ. Ιερωνύμου, μία εκδήλωση πρωτοποριακή. Αρχικά δόθηκαν από την Βιβλιοθήκη τρεις πλήρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα. Τις υποτροφίες προσέφερε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο θέλησε με αυτό τον τρόπο να σφραγίσει […]

31 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρών ,πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019  στα Οινόφυτα Βοιωτίας στην βιβλιοθήκη του Ιερωνύμου του β’ παρόντι και του ιδίουκ.κ. Ιερωνύμου, μία εκδήλωση πρωτοποριακή.

Αρχικά δόθηκαν από την Βιβλιοθήκη τρεις πλήρεις υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα.

Τις υποτροφίες προσέφερε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο θέλησε με αυτό τον τρόπο να σφραγίσει την έναρξη της συνεργασίας μας.

Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν στους: Δάρα Μαρία, Τσιλιλή Σοφία και Δαμίγο Κωνσταντίνο, οι οποίοι είναι νεαροί πτυχιούχοι της περιοχής μας και πληρούσαν τα κριτήρια που είχαμε θέσει.
Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Έπειτα εστίασε στην δημιουργία προπτυχιακού προγράμματος στην Βυζαντινή Μουσική και την Ψαλτική Τέχνη.

Παρακολουθήστε σε  μαγνητοσκοπημένη μετάδοση από την επίσημη παρουσίαση του νέου προπτυχιακού εξ αποστάσεως προγράμματος «Βυζαντινή Μουσική – Ψαλτική Τέχνη» από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Βιβλιοθήκη.

 

Στα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ του Σαββάτου όλες οι πληροφορίες για το έργο της Βιβλιοθήκης Ιερωνύμου β’.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024