Bronze award για τη Λειβαδίτικη επιχείρηση ISOSTEVIA

Μία εταιρεία στην πόλη μας,αν όχι στην γειτονιά μας, που  αποτελεί, μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων με στέβια, με ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά και με εξαγωγική δραστηριότητα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Καναδά.   Ήρθε η στιγμή της για να απολαύει άλλη μία διάκριση και φέτος όπως αυτή του  […]

19 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

 

Ήρθε η στιγμή της για να απολαύει άλλη μία διάκριση και φέτος όπως αυτή του  “bronze βραβείου”της διοργάνωσης  Manufacturing Excellence Awards 2019. στην ενότητα της Βιομηχανικής Αριστείας – «Τρόφιμα και Ποτά».

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

Η διοργάνωση των Manufacturing Excellence Awards 2019 επιβραβεύει και αναδεικνύει τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές των βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, περιλαμβάνοντας την ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα , τις  περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, καθώς και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη συνεισφορά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Το βραβείο, εκ μέρους της ISOSTEVIA, παρέλαβε, από τον Υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση ο Αντώνης Παναγώτας και δήλωσε:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την τιμητική διάκριση. Είναι ακόμα ένα βραβείο σημαντικό για εμάς, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε το 2013 μέσα στην κρίση, αμέσως βραβεύτηκε ως Startup, έπειτα ως Scaleup και χαιρόμαστε μέσω αυτών των διακρίσεων να παρακολουθούμε την ανοδική της πορεία.Αυτή η πορεία οφείλεται σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά καθημερινά και ξεπερνούν κάθε αντιξοότητα με στόχο την πρωτιά!Κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου που έχει κάνει πολλές θυσίες για να βρίσκομαι εδώ.”

 

 

ISOSTEVIA: Παραγωγή healthy προϊόντων με στέβια

Η isostevia ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό να συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς ζάχαρη.

Μετά από μια διετή έρευνα, δύο αδέρφια ο Αντώνης και ο Γιάννης Παναγώτας κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μοναδική συνταγή του 100% φυσικού γλυκαντικού με στέβια, isostevia.

Η εταιρεία σήμερα αποτελεί μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο των προϊόντων με στέβια, με ισχυρή παρουσία στην Ελληνική αγορά και με εξαγωγική δραστηριότητα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Καναδά.

Η isostevia είναι χτισμένη πάνω στις αξίες της φύσης και της υγείας. Στοχεύει πάντα στη δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες μιας πολύ απαιτητικής αγοράς, η οποία αποτελείται από διαβητικούς, ανθρώπους με προβλήματα υγείας αλλά και από εκείνους που επιλέγουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς ζάχαρη.

Σήμερα, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις της, στη Λιβαδειά, φροντίζει να προσφέρει σε όλους τα προϊόντα isostevia, με τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής, μέσω ενός άρτιου δικτύου συνεργατών ώστε να μπορείτε οι καταναλωτές να τα βρίσκουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024