Ειδική ηλεκτρονική κρύπτη μέσα στον αερόσακο είχε φτιάξει για να μεταφέρει τα ναρκωτικά

Ειδική ηλεκτρονική κρύπτη μέσα στον αερόσακο του αυτοκινήτου με αποθηκευμένα εντός πάνω από 6 κιλά ηρωίνη  είχε φτιάξει ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα, όταν ο αστυνομικός σκύλος της δίωξης ανακάλυψε μέσα στον αερόσακο την ηρωίνη. […]

4 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Ειδική ηλεκτρονική κρύπτη μέσα στον αερόσακο του αυτοκινήτου με αποθηκευμένα εντός πάνω από 6 κιλά ηρωίνη  είχε φτιάξει ο Αλβανός έμπορος ναρκωτικών που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα, όταν ο αστυνομικός σκύλος της δίωξης ανακάλυψε μέσα στον αερόσακο την ηρωίνη.

Ο 30χρονος είχε φτιάξει ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική κρύπτη στον αερόσακο του συνοδηγού, η οποία άνοιγε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνολικά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν

  • 12 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε πεπιεσμένη μορφή, συνολικού βάρους 6 κιλών και 218,5 γραμμαρίων,
  • μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε στερεά μορφή, βάρους 201,4 γραμμαρίων,
  •  μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, 
  • δύο πιστόλια των 9mm, 
  • πέντε φυσίγγια
  • και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
  • Επιπλέον, στην κονσόλα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το τέλος της παράνομης δράσης του έμπορου ναρκωτικών ξεκίνησε από τα διόδια της Πελασγίας, όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εντόπισαν τον 30χρονο Αλβανό και τον ακολούθησαν μέχρι να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν στη Λάρισα.

Ανακοίνωση Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει το προσωπικό του ΤΔΝ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, για τη σύλληψη αλλοδαπού και τη κατάσχεση 6 κιλών ηρωίνης, 0,200 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο όπλων.

Η τεράστια αυτή επιτυχία μόνο τυχαία δεν είναι και έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης δράσης των υπηρεσιών της ΥΑΛ, εντός της ίδιας εβδομάδας, με τη σύλληψη αρχαιοκάπηλων και την ανεύρεση πληθώρας αντικειμένων και τη ταυτοποίηση και σύλληψη τσαντάκια, που είχε καταστεί ο τρόμος των γυναικών στη πόλη μας.

Όλα αυτά προστίθενται σε μια σειρά επιτυχιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, που δικαίως την έχουν προσδώσει το προσωνύμιο της «Ναυαρχίδας» της ΔΑ Λάρισας.

Το Σωματείο υπερήφανο, όπως και το σύνολο των συναδέλφων, για τον επαγγελματισμό,τη συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των υπηρετούντων στην ΥΑΛ, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι τους και να τους στηρίζει με κάθε τρόπο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024