Καταγγελία αναγνώστη: Αυτοκίνητο του Δήμου Λαμιέων “ανέβαινε ανάποδα” τον δρόμο.

Αυτοκίνητο του Δήμου ανεβαίνει γνωστό κεντρικό δρόμο ανάποδα σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη αλλά και με το φωτογραφικό υλικό το οποίο μας απέστειλε.   Διαβάστε αναλυτικά τι μας έστειλε: Το αγροτικό αυτοκίνητο του δήμου Λαμιέων όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, βρίσκεται στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη, Καζούλη και Παναγίας Δέσποινας. Ημέρα Πέμπτη 10/10/2019 στις […]

14 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Αυτοκίνητο του Δήμου ανεβαίνει γνωστό κεντρικό δρόμο ανάποδα σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη αλλά και με το φωτογραφικό υλικό το οποίο μας απέστειλε.

 

Διαβάστε αναλυτικά τι μας έστειλε:

Το αγροτικό αυτοκίνητο του δήμου Λαμιέων όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, βρίσκεται στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη, Καζούλη και Παναγίας Δέσποινας. Ημέρα Πέμπτη 10/10/2019 στις 11:40 περίπου.

Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει χωρίς να υπολογίζει τίποτα κατευθύνεται ανάποδα στην οδό Παναγίας Δέσποινας, που είναι μονόδρομος, χωρίς να σκέφτεται ότι αυτό που κάνει εκθέτει περισσότερο από τον ίδιο, που στην παρούσα φάση είναι και ανώνυμος, τον Δήμο Λαμιέων.

Θα προσπαθήσω να είμαι εξαιρετικά επιεικής μαζί του και να πω ότι το έκανε απερίσκεπτα!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ όμως θα πρέπει να προσέχει! Δεν νομίζω να το έκανε αν το αυτοκίνητό του έγραφε στις πόρτες το ονοματεπώνυμό του!! Άρα και τώρα που επάνω είναι γραμμένο το όνομα κάποιου άλλου τον οποίο εκπροσωπεί, θα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο για να μην τον εκθέτει.

Αναγνώστης

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024