“Κυνηγοί” μετάλλων “έγδαραν” τρένο στη Θήβα

Oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δυο Έλληνες «κυνηγούς» μετάλλων  την στιγμή που φόρτωναν στο  Ι.Χ. αυτοκίνητό τους  μεταλλικά αντικείμενα που είχαν ξηλώσει από ένα βαγόνι του Ο.Σ.Ε. που βρήκαν σταθμευμένο σε περιοχή της Θήβας. Οι δράστες ηλικίας 31 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της περιοχής, συνελήφθησαν και τα αντικείμενα που […]

19 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δυο Έλληνες «κυνηγούς» μετάλλων  την στιγμή που φόρτωναν στο  Ι.Χ. αυτοκίνητό τους  μεταλλικά αντικείμενα που είχαν ξηλώσει από ένα βαγόνι του Ο.Σ.Ε. που βρήκαν σταθμευμένο σε περιοχή της Θήβας.

Οι δράστες ηλικίας 31 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της περιοχής, συνελήφθησαν και τα αντικείμενα που είχαν αρπάξει από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας παραδόθηκαν σε αρμόδιο του Οργανισμού.
Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν και ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κλοπής και φθοράς δημόσιας περιουσίας με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας του 19χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024