Στυλίδα: Πρόσκληση στη συνάντηση της κας Στεργίου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου καλεί τους καταστηματάρχες της πλατείας Στυλίδας να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου  10:00 η ώρα το πρωί. Κύριο θέμα συζήτησης σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου είναι τα προβλήματα τα […]

11 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου καλεί τους καταστηματάρχες της πλατείας Στυλίδας να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου  10:00 η ώρα το πρωί.

Κύριο θέμα συζήτησης σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου είναι τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τα καταστήματα εστίασης του Δήμου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ.θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εστίασης Ανατολικής Φθιώτιδας για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τα καταστήματα εστίασης στο Δήμο Στυλίδας. Προσκαλούνται ιδιαίτερα να παραβρεθούν οι καταστηματάρχες της πλατείας Στυλίδας για τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν στην πλατεία.

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024