Το καλύτερο γιαούρτι – φέτα, είναι αυτή του τόπου σου και τώρα μπορείς να το γευθείς

  Το καλύτερο αγνό προϊόν,ανταποδοτικό στην τοπική οικονομία ,είναι το ντόπιο προϊόν. Παράγεται από τα δικά μας πρόβατα από τους δικούς μας ανθρώπους και το τρώμε εμείς ,που γνωριζόμαστε μεταξύ μας.Τι πιο απλό ! Πέρασαν πολλά χρόνια για να το καταφέρουν αυτό,τα άτομα του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας.Τώρα ξέρουμε που θα αγοράσουμε τη φέτα μας και […]

25 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

 

Το καλύτερο αγνό προϊόν,ανταποδοτικό στην τοπική οικονομία ,είναι το ντόπιο προϊόν.

Παράγεται από τα δικά μας πρόβατα από τους δικούς μας ανθρώπους και το τρώμε εμείς ,που γνωριζόμαστε μεταξύ μας.Τι πιο απλό !

Πέρασαν πολλά χρόνια για να το καταφέρουν αυτό,τα άτομα του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Βοιωτίας.Τώρα ξέρουμε που θα αγοράσουμε τη φέτα μας και τα γαλακτοκομικά μας προϊόντα.

Σε ένα συνεταιρισμό.

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βοιωτίας εγκαινιάζει το πρώτο του κατάστημα στη Λιβαδειά.

 

Άλματα ανάπτυξης και συνέργειας από τον Συνεταιρισμό Κτηνοτρόφων Βοιωτίας

Παράδειγμα προς μίμηση ,για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε,πρέπει να είναι η καταπληκτική πορεία του Σ.Κ.Β..,που ιδρύθηκε μόλις το 2008 και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα και να μπορεί να προσφέρει στο τραπέζι μας γνήσια παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας

Άρθρο στις 16 Απριλίου 2019 στα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ

Μας είχαν περιγράψει τότε τον αγώνα που κάνουν για την δημιουργία ενός αξιόπιστου προϊόντος και τώρα περνούν στο επόμενο βήμα.Μας προσφέρουν αυτό το αξιόπιστο προϊόν που είναι ντόπιο μέσα από το κατάστημά τους που εκεί θα μπορέσουμε να βρούμε και διάφορα άλλα τοπικά προϊόντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024