Βιάζονται να πιάσουν στασίδι

Μπορεί οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέων συμβουλίων στις ΝΟΔΕ να έχουν οριστεί για την επόμενη άνοιξη, όμως αρκετοί είναι αυτοί που δείχνουν τις προθέσεις τους από τώρα. Στην Εύβοια διαπιστώνουμε κάποια στελέχη είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων να επιδεικνύουν μια καθημερινή προσπάθεια αποτύπωση της παρουσίας τους με σχόλια επί παντός επιστητού, που προκαλούν μειδιάματα. Όμως […]

8 Οκτωβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μπορεί οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέων συμβουλίων στις ΝΟΔΕ να έχουν οριστεί για την επόμενη άνοιξη, όμως αρκετοί είναι αυτοί που δείχνουν τις προθέσεις τους από τώρα.

Στην Εύβοια διαπιστώνουμε κάποια στελέχη είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων να επιδεικνύουν μια καθημερινή προσπάθεια αποτύπωση της παρουσίας τους με σχόλια επί παντός επιστητού, που προκαλούν μειδιάματα. Όμως υπάρχουν κι αυτοί που όπου δουν βήμα αρχίζουν να φλυαρούν χωρίς να λένε τίποτε. Προσπαθούν να πιάσουν στασίδι, όπως λέμε.

Η όλη προσπάθειά τους πηγάζει εξαιτίας της σκόπιμης αφωνίας κάποιων στελεχών που εξ όσων γνωρίζουμε εξετάζουν σοβαρά την υποψηφιότητά τους. Άλλωστε οι πρώτοι δεν κατανοούν ότι αποτελούν τους λαγούς για όσους έχουν άλλες σκέψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ